Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Στις 4 και 5 Μαίου 2011 θα διεξαχθεί το 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» - ΝΟΗΣΙΣ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας. Στο συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄- Στ΄) των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ν. Θεσσαλονίκης, ν. Ημαθίας, ν. Κιλκίς, ν. Πέλλας, ν. Πιερίας, ν. Σερρών, ν. Χαλκιδικής).

Κύριος σκοπός του συνεδρίου είναι να ενθαρρυνθούν οι μαθητές να ασχοληθούν με μία εργασία με όσο το δυνατόν πιο επιστημονική προσέγγιση. Φυσικά σημαντικό ρόλο θα έχουν και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα ενθαρρύνουν αλλά και θα καθοδηγήσουν τους μαθητές τους στη δημιουργία και στην παρουσίαση των εργασιών τους.

Το παραπάνω συνέδριο είναι πιστεύω μία καλή ευκαιρία για τους μαθητές μας να κάνουν κάτι ξεχωριστό. Εγώ προσωπικά θα το αναφέρω στους μαθητές μου μετά τις γιορτές και πιστεύω να πείσω μερικούς από αυτούς να κατέβουν στο συνέδριο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου