Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Αξιολόγηση Α' Τετραμήνου για το μάθημα Πληροφορικής στην Α' Λυκείου

Θα έλεγα ότι ο τρόπος διδασκαλίας που έχω επιλέξει για το μάθημα της Πληροφορικής στην Α' Λυκείου είναι πολύ καλός. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που βλέπω ότι τα πράγματα αποτυγχάνουν ή ότι θα μπορούσα να τα είχα κάνει καλύτερα. Για να μπορέσω λοιπόν να έχω μία καλύτερη εικόνα για το μάθημα και να βελτιώσω τον τρόπο που γίνεται θα ήθελα τη ΓΝΩΜΗ σου. Γιατί πάνω απ' όλα το μάθημα γίνεται για σένα και χωρίς εσένα όλα αυτά που κάνω δεν θα είχαν νόημα ύπαρξης.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ λοιπόν το παρακάτω ερωτηματολόγιο όσο καλύτερα μπορείς. ΒΟΗΘΗΣΕ και εσύ να γίνει το μάθημα μας καλύτερο.Φωτογραφία: Onlinesurveys


3 σχόλια:

 1. Δουμένη Μαρία12 Ιουλίου 2011 - 11:14 π.μ.

  Καλημέρα
  Λέγομαι Δουμένη Μαρία και θα με ενδιέφερε, αν γινόταν, να πάρω μια ιδέα από τα στατιστικά του παραπάνω ερωτηματολογίου ειδικά για το GameMaker.
  Ολοκληρώνω ένα μεταπτυχιακό και η εργασία μου αφορά τη δημιουργική επίλυση προβλήματος (στα πλαίσια της αλγοριθμικής και του προγραμματισμού)χρησιμοποιώντας το GameMaker.
  Ευχαριστώ πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενδιαφέρον πολύ το θέμα του μεταπτυχιακού σου.

  Για αυτό που μου ζητάς ευχαριστώς να σε βοηθήσω. Στείλε μου ένα email στο johnsaribalidis@google.com και θα σου στείλω τα αρχεία με τα στατιστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σ' ευχαριστώ πολύ.
  Σου έστειλα mail στο google.com και απέτυχε, οπότε σου ξαναέστειλα στο gmail.com.

  Θα χαρώ να λάβω απάντησή σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή