Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Στις 8 και 9 Μαίου 2012 θα διεξαχθεί το 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» - ΝΟΗΣΙΣ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας. Στο συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄- Στ΄) των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ν. Θεσσαλονίκης, ν. Ημαθίας, ν. Κιλκίς, ν. Πέλλας, ν. Πιερίας, ν. Σερρών, ν. Χαλκιδικής).


Κύριος σκοπός του συνεδρίου είναι να ενθαρρυνθούν οι μαθητές να ασχοληθούν με μία εργασία με όσο το δυνατόν πιο επιστημονική προσέγγιση. Φυσικά σημαντικό ρόλο θα έχουν και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα ενθαρρύνουν αλλά και θα καθοδηγήσουν τους μαθητές τους στη δημιουργία και στην παρουσίαση των εργασιών τους.

Φέτος συμμετέχουμε και εμείς στο 4ο μαθητικό συνέδριο Πληροφορικής με μία ομάδα 7 μαθητών της Β' Λυκείου. Περισσότερες λεπτομέρειες για την παρουσία μας στο συνέδριο θα υπάρχουν σε επόμενο άρθρο.

Σχόλια

  1. Για σας παιδιά,και εμείς από το ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου συμμετέχουμε με δύο εργασίες HTML και JavaScript :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας εύχομαι να κάνετε μία καλή παρουσίαση. Και βέβαια αν όλα πάνε καλά να τα πούμε στο συνέδριο στην Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

30 επαναληπτικές ασκήσεις για το μάθημα της Πληροφορικής της Γ' Λυκείου

10 Επαναληπτικές Ασκήσεις στην Πληροφορική (2021)

Τι είναι η ανακαλυπτική - διερευνητική μάθηση;