Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

10+ videos για όσους ασχολούνται με υπολογιστές

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε 10 καταπληκτικά video infographics που αφορούν την επιστήμη των υπολογιστών. Παρόμοια βίντεο μπορείτε να βρείτε στο pinterest Computer Video Infographics που έχω δημιουργήσει.Θετικά και αρνητικά του ΔιαδικτύουΈνα βίντεο από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που παρουσιάζει τα θετικά και τα αρνητικά του Διαδικτύου.


Anatomy of a computer virus


Ο Stuxnet, το πρώτο όπλο φτιαγμένο με εντολές, στράφηκε το φθινόπωρο του 2010 εναντίον του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.


History of the InternetΗ ιστορία του διαδικτύου από το μακρινό 1957 μέχρι σήμερα.


A brief history of data storageΗ ιστορία των αποθηκευτικών μέσων από την διάτρητη κάρτα έως το flash disk.


What is a petabyte?Το petabyte είναι μονάδα αποθήκευσης ίση με 1000 terabytes.

DNS ExplainedΤο Domain Name System ή DNS (Σύστημα Ονομάτων Τομέα) είναι ένα σύστημα με το οποίο αντιστοιχίζονται οι διευθύνσεις IP σε ονόματα τομέων (Domain Names). Τα ονόματα τομέων όπως και οι διευθύνσεις IP που αναπαριστούν είναι μοναδικά, έχουν μια ιεραρχία και διαβάζονται απο αριστερά προς τα δεξιά.


What happens on the internet every 60 seconds?Τι άραγε συμβαίνει στο διαδίκτυο μέσα σ' ένα λεπτό;


The social media revolutionΤα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως π.χ. είναι το Facebook, έχουν πλέον κυριαρχήσει στη ζωή μας.


The history of LinuxΈνα video για την ιστορία του πιο δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος.


Twitter ExplainedΈνα video για ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter.


The importance of online videoΗ σημασία του online video είναι πολύ μεγάλη αφού ένα μεγάλο μέρος της παρουσίας των χρηστών στο Internet σπαταλιέται στην παρακολούθηση videos.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου