Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Ιστότοπος για τον μηχανισμό των Αντικυθήρων

Το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου δημιούργησε έναν ιστότοπο με τίτλο «Τα Μυστήρια του Μηχανισμού των Αντικυθήρων». Ο ιστότοπος έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 13 έως 18 ετών, τα οποία καλεί να ερευνήσουν τα μυστήρια του Μηχανισμού, μέσα από 4 αποστολές διαφορετικών επιστημονικών ειδικοτήτων: του αρχαιολόγου, του επιγραφικού, του μηχανικού και του ιστορικού των επιστημών.


Η αποστολή των παιδιών είναι να απαντήσουν στα 3 βασικά ερωτήματα που έχουν απασχολήσει διαχρονικά όλους τους ερευνητές: 
 1. Τι είναι και από τι αποτελείται ο Μηχανισμός; 
 2. Πώς λειτουργεί και σε τι χρησιμεύει; 
 3. Πότε, από ποιον και πού κατασκευάστηκε; 


1 σχόλιο:

 1. Gadget με online όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια στο Blog σας! Προσθέστε στο site σας widget, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να βλέπουν online ελληνικές και ξένες σειρές, καθώς και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι ένα πολύ ελαφρύ, αλλά και πολύ χρήσιμο widget, που πρέπει να έχουν όλα τα blogs' ειδικά όσα ασχολούνται με την επικαιρότητα ή την Tv
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Δείτε πως εμφανίζεται πατώντας εδώ
  http://svouranews.blogspot.com/
  Μόλις εμφανιστεί το blog πατήστε πάνω στο εικονίδιο LIVE TV GREECE δεξιά
  Τι κερδίζεις βάζοντας αυτόν το πίνακα στο blog ή στο site σου?
  Ο κώδικας του πίνακα είναι γεμάτος με λέξεις κλειδιά keywords. Αυτές η λέξεις κλειδιά θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στο blog ή site σας και θα ανεβάσει την κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης. Έλληνες από Ελλάδα και εξωτερικό ψάχνουν για ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ζωντανά από το ίντερνετ δωρεάν γιατί τα συνδρομητικά κοστίζουν .
  Πατήστε εδώ για το τον κώδικα http://blogger-tips-hacks.blogspot.gr/2012/12/gadget-online-blog.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή