Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο νέα blogs για το μάθημα ΑΕΠΠ

Θα ήθελα να αναφέρω δύο καινούργια blog που δημιουργήθηκαν και έχουν αντικείμενο το μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Οι προσπάθειες αυτές είναι αξιόλογες και ελπίζω να υπάρξουν και άλλοι καθηγητές Πληροφορικής που θα ακολουθήσουν για να κάνουμε έτσι το μάθημα μας καλύτερο.


Το blog του καθηγητή Πληροφορικής Νικόλαου Καρύδη


Το blog αυτό περιέχει υλικό μόνο για ΑΕΠΠ και ξεκίνησε στις 15 Μάϊου. Ενημερώνεται σε καθημερινή βάση και υπάρχουν άρθρα στις εξής κατηγορίες: Goto, Αλγοριθμικά κριτήρια, Βήμα-Βήμα Εκτέλεση, Διάφορα, Διόρθωση λαθών, Δώστε την Εκφώνηση, Θεωρία, Κριτήρια Αξιολόγησης, Λογικά Διαγράμματα, Μετατροπές, Πανελλαδικές Εξετάσεις,  Πίνακας Αληθείας, Πίνακες, Υποπρογράμματα και Χωρίς Πίνακες. Όλες οι ασκήσεις είναι λυμένες.


Το blog του καθηγητή Πληροφορικής Άνθιμου Μισαηλίδη


Είναι ένα πολύ πρόσφατο blog που ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου. Περιέχει τις παρουσιάσεις που γίνονται στο μάθημα καθώς και τα φυλλάδια ασκήσεων που μοιράζονται στους μαθητές. Θα ήθελα να πω ότι η χαρά μου είναι διπλή για το blog αυτό αφού από την μία  φιλοξενενούνται σε αυτό οι παρουσιάσεις μου και από την άλλη υπήρξα κατά κάποιο τρόπο η έμπνευση για την δημιουργία του. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια.

Σχόλια

  1. Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά και ελπίζω να έχουμε πάντα τη διάθεση που έχεις εσύ για ενημέρωση και ανανέωση του blog.

    Σαν junior στο θέμα, έχω ακόμα δουλειά αλλά αφού με έμπασες στα βαθιά θα κολυμπήσω... :)

    Τα ξαναλέμε "νονέ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέμη, το "νονέ" ήταν όντως πολύ πετυχημένο.
    Να ξέρεις βέβαια ότι αυτά που λέω τα εννοώ. Και πιστεύω ότι κάθε καλή προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται.
    Τα ξαναλέμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

30 επαναληπτικές ασκήσεις για το μάθημα της Πληροφορικής της Γ' Λυκείου

10 Επαναληπτικές Ασκήσεις στην Πληροφορική (2021)

Τι είναι η ανακαλυπτική - διερευνητική μάθηση;